На Закарпатті у чоловіка на кордоні виявили зброю та набої

На Закарпатті у чоловіка на кордоні виявили зброю та набої
Напередодні, на митному посту "Ужгород-автомобільний", на українсько-словацькому кордоні, митники виявили у чоловіка в автівці зброю та набої. Про це повідомляє Закарпатська митниця у Facebook.

 

На митному посту "Ужгород-автомобільний", на українсько-словацькому кордоні, митники виявили у чоловіка в автівці зброю та набої. Про це повідомляє Закарпатська митниця у Facebook.

Українець, прямуючи до Словаччини, під час проходження митних формальностей обрав спрощену смугу контролю "зелений коридор". "Під час огляду транспортного засобу, яким чоловік виїжджав з митної території, виявили 53 шт. набоїв до вогнепальної зброї калібру 9 мм (в упаковці виробника з написом "ТЕРЕН-ЗФП") та предмет схожий на пістолет. Зброя з боєприпасами знаходилися в салоні автомобіля, а саме — в ніші для речей, між сидінням водія та пасажира", — йдеться у повідомленні.

Через можливі ознаки злочину, до правоохоронців направили повідомлення про протиправне діяння, що містять ознаки злочину, передбаченого статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" ККУ.

 

29 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів