Крадіжки та незаконне зберігання зброї та боєприпасів: закарпатця засудили до 6 років позбавлення волі

Крадіжки та незаконне зберігання зброї та боєприпасів: закарпатця засудили до 6 років позбавлення волі

 

Жителя селища Чинадієво Мукачівського району засудили до 6 років позбавлення волі за крадіжки та незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

За інформацією відомства, чоловік вже був судимий раніше.

"В жовтні-грудні 2021 року обвинувачений обікрав мешканців Мукачівщини на понад пів мільйона гривень. Такі два випадки зафіксовані у с. Неліпино та с. Ракошино. Закарпатець діяв за заздалегідь розробленою схемою: через вікно проникав до будинку та виносив звідти цінні речі. Йому вдалося викрасти гроші, ювелірні вироби, тепловізори та сейф, у якому, зокрема, була вогнепальна зброя та патрони", — йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, під час обшуку орендованої чоловіком квартири в Мукачеві правоохоронці знайшли там гранату РГД-5 із запалом до неї, яку той придбав і зберігав без передбаченого законом дозволу.

"Загальна сума завданих збитків склала майже 554 тисяч гривень. Чоловіка засудили до 6 років позбавлення волі. Вступ вироку в законну силу наразі очікують", — повідомили на сайті прокуратури Закарпаття.

 

23 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів