Чоловік, який пошкодив алею тюльпанів пам'яті полеглого на війні Романа Жука, відшкодує збитки

Чоловік, який пошкодив алею тюльпанів пам'яті полеглого на війні Романа Жука, відшкодує збитки
Чоловік, який пошкодив знак на площі Тараса Шевченка та частину площі у Мукачеві відшкодує збитки громаді. Про це Суспільному повідомив начальнику управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради Вячеслав Роман. Йдеться про пошкоджену алею тюльпанів пам'яті полеглого на війні Романа Жука.

 

Подія трапилася у ніч на 23 березня на площі Тараса Шевченка. Там автомобіль вилетів на алею тюльпанів, пошкодив знак та частину площі. Факт порушення зафіксували диспетчери Управління муніципальної інспекції Мукачева. Завдяки камерам відеоспостереження було встановили власника автомобіля. "Ним виявився мешканець сусідньої області. За пошкодження комунального майна водій добровільно виявив бажання відшкодувати збитки", — розповів Вячеслав Роман.

Пошкоджена алея тюльпанів пам'яті Романа Жука. Фото: Тетяна Когутич/Facebook

У пресслужбі Головного управління Нацполіції Закарпаття повідомили Суспільному: за порушення ПДР, що спричинили пошкодження транспортних засобів та майна, водію загрожує 850 грн штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

24 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів