На Закарпатті у 20-річної мукачівки вилучили трьох доньок

На Закарпатті у 20-річної мукачівки вилучили трьох доньок
На Закарпатті у 20-річної мукачівки вилучили трьох малолітніх доньок. Про це Суспільному 14 квітня повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан. За неналежне виховання дітей жінку притягнуть до відповідальності.

 

13 квітня поліцейські ювенальної превенції отримали повідомлення від місцевої жительки про те, що мукачівка, близько тижня тому залишила своїх трьох діток сусідці та досі не з’явилася.

"Поліцейські спільно з представниками служби у справах дітей виїхали за вказаною адресою. Як виявилося, дівчаток чотирьох та п’яти років, а також 5-місячну дитину, мати залишила на 50-річну родичку, яка має проблеми зі здоров’ям", — розповіла речниця.

"Матір дітей вже розшукали та сконтактували з нею. Відомо, що жінка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців та соціальних служб. Ювенали спілкувалися з нею про необхідність виправлятися та створювати сприятливі умови для виховання власних дітей, проте вона ігнорувала виконання своїх обов’язків", — розповіла речниця.

Діток доставили до медичного закладу, де вони пройдуть обстеження. Подальшу долю дівчаток вирішуватимуть працівники соціальних служб. За неналежне виховання дітей мукачівку притягнуть до відповідальності.

 

14 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів