Закарпатська митниця вперше на початку року перетнула мільярдний рубіж із щомісячних перерахувань у Держбюджет

Закарпатська митниця вперше на початку року перетнула мільярдний рубіж із щомісячних перерахувань у Держбюджет
Попри довготривалу війну, яку веде росія проти України, Закарпатська митниця продовжує щоденно та стабільно наповнювати головну державну скарбницю мільярдними платежами, суттєво підтримуючи економіку країни.

 

Так, за січень-березень 2023 року Закарпаська митниця перерахувала до головної державної скарбниці понад 2,8 млрд грн митних платежів, при доведених індикативних показниках 2,5 млрд грн, що становить 112,7%. Середньоденні перерахування за перші три місяці п.р. становлять 44 млн грн. За березень п.р. року Закарпатська митниця скерувала до Держбюджету 1 мільярд 165 мільйонів гривень. Це вперше за час її діяльності, коли вдалося перетнути мільярдний рубіж із щомісячних перерахувань митних платежів на початку року.

Як поінформували в управлінні митних платежів, контролю митної вартості та митно-тарифного регулювання ЗЕД Закарпатської митниці, основні бюджетоформуючі товари за І квартал 2023 року та обсяги податків, стягнені з них, наступні: легкові автівки – 713,7 млн грн; трактори – 105,1 млн грн; електричні водонагрівачі – 93,7 млн грн; інсектициди, родентициди, фунгіциди, гербіциди – 90,1 млн грн;  причепи та напівпричепи – 60,3 млн грн та інші.

Пресслужба Закарпатської митниці

 

03 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів