Понад десять питань розглянули на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради

Понад десять питань розглянули на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради
Більше десятка питань розглянули сьогодні на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Так, передали з балансу управління охорони здоров'я та цивільного захисту населення електрогенераторні установки на баланс класичної гімназії, загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 імені Василя Гренджі-Донського, багатопрофільного ліцею «Інтелект» - загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11, а також департаменту міської інфраструктури для забезпечення електроживленням, за потреби, будівлі «Совине гніздо».

 

Підтримали члени виконкому і зміни до переліків адміністративних послуг, заслухали та взяли до відома звіти про роботу торік архівного відділу й центру надання адміністративних послуг. Погодили прийняття на квартирний облік трьох ужгородців, видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло.

Проголосували на засіданні і за проєкти рішень про зовнішню рекламу, видачу службових ордерів, приватизацію державного житлового фонду, укладання договорів найму житлового приміщення, продовження строку проживання у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

Ужгородська міська рада

 

08 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів