5 найкращих ігор-шутерів для ПК

5 найкращих ігор-шутерів для ПК

 

Щороку спостерігається випуск нових шутерів, які відрізняються більш сучасною графікою та ефектами. Останнім часом стало настільки багато ігор у цьому жанрі, що важко зупинитися на якійсь одній. Нижче наведено топ-5 шутерів для ПК.

DOOM Вічний

Шутера випустили ще навесні 2020 року, але досі він є для багатьох ігроманів бестселером у цій категорії. Тут традиційний шутер поєднаний із елементами слешера.

Гравець повинен постійно підкорювати арену, постійно перемикати види доступної зброї. В іншому випадку буде вражений вогнем супротивника. Щоб швидко і правильно ухвалити рішення, герой повинен запастися патронами, різними видами зброї і максимально укомплектований. Дії повинні бути продумані відразу на кілька кроків уперед, а без реакції гравцеві буде туго.

Call of Duty: Modern Warfare

Мабуть, це найпопулярніша та топова версія всім відомої гри Call of Duty. У цій версії було обіцяно кампанію, що відрізняється сірими військовими поглядами, нейтральністю до міжнародних конфліктів.

Величезна кількість доступної зброї, всілякі режими, деталізація та багато іншого. Ось за що платить покупець при купівлі цього шутера.

Поле битви V

Дії в шутері відбуваються ще в період Другої світової війни, і на старті цей шутер дуже добре заходив не лише завдяки дизайну, деталям. Не обійшлося і без гідного ТТК.

Як зазначає безліч ігроманів, гра дозволяє максимально відчути всю атмосферу, побувати у реальному бою. Крики, вибухи гранат, хтось істерить і в паніці залишає своє місце проживання – дуже реалістичний шутер, що дуже цінно у сучасних іграх.

Bulletstorm

Це стара, але перевірена часом гра, яка навіть сьогодні ніяк не покине ПК затятих ігроманів. Багато адреналіну в поєднанні з відмороженим головним героєм захоплює.

Будь-яка агресія відразу ж припиняється під корінь, гравець активно бігає за рівнями, але наявність певної стилістики вбивств - основна відмінна риса шутера.

Метро Вихід

Остання версія чимось нагадує відомий усім Сталкер. Такі ж можливості, купа небезпек, що чекають за рогом, широке простір і захоплюючий сюжет. Те, що потрібне для любителів шутерів.

У грі є достатня кількість зброї, стелс, різні противники. Дуже атмосферна гра, яка багатьом немає аналогів.

Самий потужний ігровий комп'ютер з монітором на всі часи рекомендуємо купувати в магазині Артлайн. Професіональний підхід та експертиза завжди допоможе в виборі.

 

 

02 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів