Маріупольський театр презентує в Ужгороді унікальну виставу «Качка»

Маріупольський театр презентує в Ужгороді унікальну виставу «Качка»
Весь репертуар на грудень - дивіться нижче!

 

Качка. Вистава в Ужгороді відбудеться завдяки ЗСУ! Чекаємо на вас 2022-12-03 в 12:00 на локації Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв, Ужгород.

Ви можете придбати квитки на Качка. Вистава на Concert.ua онлайн.

Донецький обласний академічний драматичний театру (м. Маріуполь) підготував справжню подію для театрального глядача Закарпаття.

Нова вистава у репертуарі – об’єднає всіх-всіх-всіх глядачів – у казковій формі (казка – для дітей) говоритимемо на складні теми (дорослі заняття) про сенс життя (вихід у філософські категорії).

«Качка» – таку назву носить вистава для сімейного перегляду від Донецького драмтеатру, переглянути яку ви зможете в Ужгороді 3 грудня 2022 року.

Заради походу до театру тепер не треба шукати, із ким залишити дитину. На виставу «Качка» можна й варто ходити всією родиною (більш того, всім широким родинним складом, включно із дітлахами, бабусями та дідусями).

Тож, 11 грудня, 12-00, основна сцена Закарпатського музично-драматичного театру (м. Ужгород) – вистава «Качка» від Донецького драмтеатру.

Режисер – заслужена артистка України Наталія Орєшнікова

Художник – Богдана Бочкай

В.о. директора – художнього керівника театру – заслужена артистка України Людмила Колосович

РЕПЕРТУАР на грудень

11.12 - вистава Качка, 12:00 (підходить для сімейного перегляду, діє акція на квитки: при купівлі 3х квитків, 4й — у подарунок) 

17.12 - вистава Качка, 12:00 (підходить для сімейного перегляду, діє акція на квитки: при купівлі 3х квитків, 4й — у подарунок) 

24.12 - вистава Качка, 12:00 (підходить для сімейного перегляду, діє акція на квитки: при купівлі 3х квитків, 4й — у подарунок) 

25.12 - прем'єра вистави-вертепу Іродова морока, 18:00

29.12 - вистава-вертеп Іродова морока, 18:00

30.12 - вистава-вертеп Іродова морока, 18:00

Всі вистави відбуваються в Закарпатському драматичному театрі (м. Ужгород) 

Квитки можна придбати на сайті concert.ua або в касі театру

 

05 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів