Жителю Іршави повідомлено про підозру в організації незаконного перетину кордону за грошову винагороду (ФОТО)

Жителю Іршави повідомлено про підозру в організації незаконного перетину кордону за грошову винагороду (ФОТО)
Жителю Іршави повідомлено про підозру в організації незаконного перетину кордону за грошову винагороду, що вчинено за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 332 КК України).

 

За даними слідства, закарпатець розробив злочинну схему перетину кордону, скориставшись запровадженням у країні воєнного стану та пов’язаних із цим обмежень щодо виїзду. 

Він підшукав чоловіка призовного віку та пообіцяв переправити його до Угорщини в обхід офіційних пунктів пропуску. Свої послуги оцінив у 4000 доларів США.

Підозрюваний надав громадянину вказівку приїхати в м. Берегове та тимчасово оселитися там, вичікуючи слушного часу для подальшого незаконного переправлення. Вчора чоловіки направилися до с. Бадалово, що поблизу кордону, однак у дорозі були викриті правоохоронцями. Організатор протиправної діяльності спробував утекти, однак був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Наразі встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до правопорушення.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Берегівського райвідділу поліції за оперативного супроводу співробітників Мукачівського прикордонного загону, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

 

03 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів