Де купити б/у смартфон

Де купити б/у смартфон

 

Купівля приватного продавця (наприклад, на olx.ua) залишає вас менш захищеним. Гарантія виробника може, як і раніше, застосовуватися, але ваші права споживача трохи відрізняються. Інша справа, коли ви хочете купити айфон 12 про бу у спеціалізованому магазині. Тут ви, як покупець, значно більш захищені.

Товар, який ви отримуєте, повинен відповідати опису продавця, тому телефон, вказаний як новий, дійсно повинен бути новим. Продавець не зобов'язаний повідомляти про якісь недоліки, але й спотворювати їх також не має права. Це створює тонку грань: трубка, яка не вмикається, не може бути вказана як «працююча», але і не повинна бути вказана як «неробоча». Завжди обов'язково ставте запитання продавцю, якщо у вас є якісь сумніви.

Ви не отримаєте захисту відповідно до Закону про права споживачів, тож шестимісячне вікно повернення не застосовується.

Де купити б/у телефон

Є безліч способів вигідно купити наступний телефон, не ризикуючи та не жертвуючи якістю. Купити айфон 11 про бу з гарантією можна на нашому сайті.

Коли ви купуєте телефон на заміну в Інтернеті, переконайтеся, що ви передаєте свої гроші продавцеві з гарною репутацією. Якщо можливо, ознайомтеся з політикою повернення продавця та ознайомтеся з деякими відгуками покупців.

Популярні роздрібні продавці, що торгують вживаними телефонами, включають: CeX, Envirofone, Music Magpie, The Big Phone Store, Fonehouse, The iOutlet та Mobiles.co.uk є одними з найбільших продавців уживаних телефонів, у яких продаються різні телефони Android та iPhone. Ці роздрібні продавці купують телефони, за потреби ремонтують їх, а потім продають із гарантією. Кожному телефону присвоюється клас, тому ви знаєте стан придбаного пристрою.

На Amazon представлений широкий асортимент вживаних і відновлених телефонів, причому багато з останніх доступні в магазині Amazon Renewed. Це пропонує гарантію від Amazon протягом одного року після отримання. Існує також зростаючий ринок уживаних товарів від сторонніх продавців (хоча деякі з них можуть бути відправлені з самої Amazon з безкоштовним поверненням), тому уважно перевірте стан, рейтинг продавця та політику повернення, якщо це неясно.

eBay є домом для великої кількості уживаних мобільних телефонів, а також сертифікований eBay відремонтований магазин, на який надається річна гарантія продавця. Якщо ви купуєте у приватної особи, уважно перевірте стан та політику повернення, а також подивіться, чи є у нього гарантія повернення грошей eBay, яка має спростити вирішення проблем.

Back Market - це онлайн-ринок, популярність якого останнім часом зросла, і він працює аналогічно до Amazon. Невеликі торгові посередники використовують онлайнову платформу для зв'язку з клієнтами для продажу своїх пристроїв. Телефони можуть бути відновлені або вживані, але вони повинні мати річну гарантію. Back Market заявляє, що вимагає від своїх продавців високих стандартів, які мають пройти обов'язкові перевірки та деякі перевірки пристроїв.Ви купуєте у окремих продавців, а не у самого бекмаркету, тому важливо відзначити, що будь-які претензії, які вам потрібно пред'явити за гарантією, виконуються продавцем, а не бекмаркетом.

 

02 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів