Поліцейські Мукачева затримали зловмисника, який переховувався після вчинення серії крадіжок

Поліцейські Мукачева затримали зловмисника, який переховувався після вчинення серії крадіжок
У співпраці з колегами з Кіровоградської області, співробітники сектору кримінальної поліції Мукачева встановили місце знаходження зловмисника, який скоїв щонайменше п‘ять крадіжок у Мукачеві та районі. Фігуранта затримали та взяли під варту.

 

Співробітники Мукачівського районного управління поліції встановили місце переховування 38-річного зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні серії майнових злочинів у місті та районі.

Йдеться про крадіжки телефонів, грошей, велосипедів та телевізора, які фігурант вчинив як тільки вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за раніше скоєні злочини.

Після того, як суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, зловмисник втік та переховувався від правоохоронців, і тому згодом суд прийняв рішення про оголошення підозрюваного у розшук.

Закарпатським оперативникам вдалося встановити місце перебування фігуранта завдяки співпраці з колегами із Кіровоградської області. З’ясувалося, що зловмисник переховувався саме у їхній області, де і був затриманий мукачівськими поліцейськими.

Наразі зловмисника вже доправлено до Закарпаття, де його помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєні злочини йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів