В Ужгороді відбудеться благодійний матч національного масштабу

В Ужгороді відбудеться благодійний матч національного масштабу
В підтримку Збройних Сил України – благодійний матч національного масштабу «Збірна легенд» – «Збірна зірок».

 

24 липня, о 16:00 в Ужгороді на стадіоні «Минай» відбудеться масштабна подія національного значення – футбольний матч-збір коштів на потреби ЗСУ. У матчі зіграють понад 30 зірок футболу та шоу-бізнесу: Збірна зірок: Олександр Педан, Ігор Ласточкін, Андрій Бєдняков, Міка Фаталов, Alekseev, Олександр Денисов, Степан Казанін, Фоззі (ТНМК),Григорій Решетнік, Ігор Циганик, Костя Трембовецький, Женя Янович, Артем Півоваров, Вадим Олійник, Tamerlan, Артем Гагарін, Влад Шевченко, Любомир Левицький. Збірна легенд: Мирон Маркевич, Ігор Бєланов, Олександр Шовковський, Даріо Срна, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Андрій Русол, Євген Селезньов, Артем Федецький, Тарас Михалик, Василь Кобін, Валентин Слюсар, Адріан Пуканич, Михайло Кополовець, Олексій Полянський.

Ексклюзив – «Золотий м’яч».

Легендарний динамівець Ігор Бєланов, який допомагає ЗСУ в донецькому напрямку, приїде на поєдинок з гарячої точки. Володар «Золотого м’яча» привезе із собою свій трофей. Сфотографуватись з найціннішим індивідуальною футбольною нагородою та його володарем можна буде після матчу за фіксований «донат» на користь ЗСУ. В перерві гри пройде благодійний аукціон з футболками збірної України. Всі виручені кошти також підуть у фонд «Ліга Життя», який відзвітує та розподілить кошти на підтримку ЗСУ. Квитки на матч вже у продажі. Придбати тікет-донат онлайн можна на сайті ФК «Минай» або в касі стадіону «Минай».

Вартість квитка:Онлайн – 200 гривень.В день гри – 300 гривень.Твій квиток – необхідна підтримка наших військових на передовій. Приходь на матч – зроби свій внесок в історичну перемогу нашої країни!

Підтримаємо ЗСУ – підтримаємо Україну. Переможемо тільки разом!

Карпатський об`єктив

 

23 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів