На Закарпатті нетверезий водій наїхав на 12-річну велосипедистку

 На Закарпатті нетверезий водій наїхав на 12-річну велосипедистку

 

На Закарпатті нетверезий водій наїхав на 12-річну велосипедистку. Дівчинку з травмами госпіталізували до лікарні, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Сталася аварія 18 липня у Берегові. До поліції звернувся місцевий житель. Він повідомив, що на його доньку наїхав водій автомобіля "Skoda". Слідчі, які виїхали на місце події, встановили, що за кермом автомобіля був 50-річний місцевий житель. Правоохоронці з’ясували, що чоловік керував автівкою у стані алкогольного сп'яніння. Водія освідчили у лікарні. У його крові виявили 2,6 проміле алкоголю, що в 13 разів перевищує допустиму норму.

"В результаті, не впоравшись із керуванням, він виїхав на тротуар, де й допустив наїзд на дитину, яка саме їхала на велосипеді. Дівчинку з місця ДТП госпіталізували до лікарні у травматологічне відділення. У неї діагностували перелом гомілкової кістки лівої ноги. Загрози її життю немає", — розповіла речниця.

Водія авто працівники поліції затримали та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження у поліції відкрили кримінальне провадження. У справі триває досудове розслідування.

За скоєне водію може загрожувати до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 

19 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів