Гольова нічия: ФК "Минай" зіграв у товариському матчі з ФК "Львів"

Гольова нічия: ФК "Минай" зіграв у товариському матчі з ФК "Львів"
На стадіоні села Минай Ужгородського району відбувся товариський поєдинок між ФК "Минай" та ФК "Львів". Про це повідомили на сторінці закарпатської команди у Facebook. Матч відбувся у рамках підготовки команд до старту нового сезону УПЛ.

 

Поєдинок між двома учасниками УПЛ закінчився нічийним рахунком — 2:2. Минай, програючи з рахунком 0:2 зумів відіграти пропущені м'ячі упродовж останніх восьми хвилин. Перший гол у поєдинку забив на 5-ій хвилині Нич (0:1). Подвоїв перевагу у другому таймі на 59-ій хвилині Бугай (0:2). Перший гол господарі забили на 82-ій хвилині. Відзначився Твердохліб (1:2). Нічийним рахунок у матчі зробив Кулієв на 86-ій хвилині (2:2).

"Більше над тактикою потрібно працювати перед зустріччю з цією командою в УПЛ. Гра була важлива для нас в тому сенсі, що це був перший бойовий матч з командою Прем’єр-ліги цього літа. Радує мене те, що програючи 0:2, ми змогли зрівняти рахунок. Проявили характер і це всупереч вчорашньому важкому тренуванню", — заявив клубній пресслужбі головний тренер "Минаю" Володимир Шаран.

Закарпатці провели третій спаринг в рамках літнього збору, після двох перемог над аматорськими "Локомотивом-Чоп" (6:0) та виноградівським "Севлюшем" (4:0). 17 липня підопічні Володимира Шарана проведуть чергову товариську гру проти "Збірної студентів". Гра почнеться о 18:00.

 

17 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів