Дільничні інспектори поліції Ужгородщини відзначають професійне свято (ФОТО)

Дільничні інспектори поліції Ужгородщини відзначають професійне свято (ФОТО)
Своє професійне свято відзначають сьогодні дільничні інспектори поліції. З цієї нагоди в Ужгородському районному управлінні поліції ГУНП в Закарпатській області відбулися урочистості.

 

Правоохоронців привітали міський голова Богдан Андріїв, начальник Ужгородського районного управління поліції ГУНП у Закарпатській області Олег Янчинський, керівник Ужгородської районної військової адміністрації Радіон Кіштулинець.

Богдан Євстафійович подякував дільничним за службу, відзначив, що професія їхня дуже відповідальна та важка, від неї залежить спокій у громаді, саме до дільничного у будь-який час доби звертаються люди, які потребують підтримки й захисту.

Зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, профілактика злочинів і правопорушень, а також їх розкриття – це основне завдання дільничного. Тож за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм і до Дня дільничного працівника поліції грамоти міської ради Богдан Євстафійович вручив дільничним інспекторам Ужгородського районного управління поліції – підполковнику Тарасу Соханичу, майору Івану Пшеничці, старшому лейтенанту Івану Белецькому, лейтенантам поліції Тарасу Шевчуку, Любомиру Щербаничу та Святославу Суковичу.

Міський голова побажав дільничним інспекторам міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, перемоги та миру в Україні. Підкреслив, що міська влада робить і робитиме все від неї залежне, щоб підтримати працівників поліції, зокрема у покращенні матеріально-технічної бази управління.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

18 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів