На Закарпатті нетверезий водій в'їхав у огорожу будинку. Травмовані двоє дітей

На Закарпатті нетверезий водій в'їхав у огорожу будинку. Травмовані двоє дітей
У селищі Чинадійово Мукачівського нетверезий водій в'їхав у огорожу будинку. Чоловіка затримали, а його пасажирів — двох дітей — з травмами доставили до лікарні, — повідомили на сайті Поліції Закарпатської області.

 

Аварія сталася вранці 12 червня. Поліцейські, які приїхали на місце ДТП, встановили: 30-річний водій автомобіля "ВАЗ-2101", рухаючись вулицею Духновича, не впорався з керуванням та в’їхав у металеву огорожу будинку.

Внаслідок зіткнення травмувалися п'ятирічний та восьмирічний хлопчики, які перебували у авто. Дітей доставили до лікарні для надання їм медичної допомоги.

Водія поліцейські освідчили. У його крові виявили 1,63 проміле алкоголю (в 8 разів перевищує допустиму норму). Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У справі триває досудове розслідування. За керування автомобілем у стані сп’яніння, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження водію може загрожувати до 85 тисяч гривень штрафу, до двох років виправних робіт або до шести місяців арешту, чи до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

 

13 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів