В Ужгороді затримали 49-річного чоловіка за збут наркотиків

В Ужгороді затримали 49-річного чоловіка за збут наркотиків
В Ужгороді затримали 49-річного чоловіка за збут наркотиків. Чоловіка спіймали під час збуту метамфетаміну, — повідомили на Facebook-сторінці Поліції Закарпатської області.

 

За інформацією відомства, правоохоронці отримали інформацію про причетність 49-річного місцевого жителя до розповсюдження наркотиків у місті. 6 червня під час проведення заходів на вулиці Капушанській чоловіка затримали під час передачі клієнту "товару".

"З місця події слідчі вилучили наркотичні речовини та виручені з продажу гроші. Окрім цього, слідчі провели обшук у помешканні 49-річного фігуранта справи, де також виявили наркотичні речовини. Всі речові докази скерують на експертизу", — йдеться у повідомленні.

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання чи збуту наркотичних засобів у поліції відкрили кримінальне провадження. За скоєне підозрюваному може загрожувати до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. У справі триває слідство.

 

07 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів