На Закарпатті четверо українців хотіли виїхати до Угорщини з підробленими свідоцтвами про народження дітей

На Закарпатті четверо українців хотіли виїхати до Угорщини з підробленими свідоцтвами про народження дітей
Чотири українці хотіли виїхати до Угорщини через КПП на Закарпатті з підробленими свідоцтвами на дітей. Так чоловіки намагалися вдати з себе багатодітних, — повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

 

Сталося це на КПП "Лужанка". Чоловіки віком від 20 до 43 років одночасно прибули в пункт пропуску з метою виїзду у сусідню Угорщину. Усі вони громадяни України, жителі Хмельницької та Житомирської областей.

Як підставу для виїзду за кордон разом із паспортними документами чоловіки надали для перевірки по три свідоцтва про народження дітей. "Перевіряючи пред’явлені свідоцтва, інспектор прикордонного контролю виявив низку ознак, які вказували на їх підробку. Один із "багатодітних татусів" зізнався, що придбав свідоцтва через свого знайомого за 500 доларів США", — йдеться у повідомленні.

За фактом підроблення та використання підроблених документів прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області. Наразі правоохоронці встановлюють причетних до справи.

 

10 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів