За торгівлю метамфетаміном жителя Ужгородщини засудили до 6 років ув’язнення

За торгівлю метамфетаміном жителя Ужгородщини засудили до 6 років ув’язнення
На підставі угоди про визнання винуватості, укладеної з прокурором Ужгородської окружної прокуратури, суд ухвалив вирок місцевому жителю за вчинення ряду злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин (ч.ч. 1,2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

 

Під час досудового розслідування встановлено причетність чоловіка до розповсюдження заборонених речовин на території Ужгородського району. Вдалося задокументувати факти збуту ним метамфетаміну.

На початку лютого в с. Оноківці, під час однієї із таких зустрічей, ділка затримали правоохоронці. Тоді ж у помешканні обвинуваченого знайшли наркотики й психотропи, готові до подальшого продажу, а також прозорі пакетики для фасування цих речовин і готівкові кошти. На той момент чоловік відбував покарання з іспитовим строком за вчинення іншого правопорушення.

Суд ухвалив вирок щодо жителя Ужгородщини, призначивши йому покарання у виді 6 років 1 місяця позбавлення волі із конфіскацією усього належного майна. До вступу вироку в законну силу особа перебуватиме під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

02 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів