На Закарпатті у Великодню ніч діятиме комендантська година

На Закарпатті у Великодню ніч діятиме комендантська година
На Закарпатті у Великодню ніч діятиме комендантська година. Таке рішення прийняла Ради оборони області, — повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. За його словами, освячуватимуть паски в області з 5:00 24 квітня.

 

Комендантська година діятиме з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня.

"За наявною розвідувальною інформацією окупанти планують у Великодню ніч провокації та ракетні обстріли, зокрема храмів по усій території України, що може призвести до масових жертв. Ворог має на меті посіяти паніку й дестабілізувати ситуацію. У зв’язку з цим по усій території України у всіх регіонах освячення буде здійснюватися з 05:00 24 квітня", — повідомив голова ОВА.

Віктор Микита додав: сподіваємося, що віряни приймуть це з розумінням та допоможуть нам утримати стабільну безпекову ситуацію. Просимо усіх йти до храмів після закінчення комендантської години.

"З 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня на території Закарпаття діятиме комендантська година. У цей час громадянам заборонено перебувати на вулицях та в громадських місцях. Під забороною і рух транспортних засобів. Обмеження не стосуються представників ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронних органів, які залучені до здійснення заходів під час комендантської години. Рішення про запровадження комендантської години прийняла Рада оборони області. Звертаємо Вашу увагу! Відповідно до Постанови КМУ від 21.03.2007 р. №507 рішення Ради є обов’язковим для виконання місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані на території області, громадянами".

 

23 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів