Експрокурору Рябошапці вручили повістку на Закарпатті

Експрокурору Рябошапці вручили повістку на Закарпатті
Колишньому генеральному прокурору України Руслану Рябошапці прикордонники вручили повістку до військкомату. 16 квітня користувачі Facebook почали публікувати відео та фото спілкування експосадовця з прикордонниками.

 

Пізніше Руслан Рябошапка сам підтвердив факт отримання повістки. Про це він написав у Twitter. "Повістку дійсно отримав, не ховався. У військкомат одразу ж прибув. На всі запитання дав відповідь. Продовжую займатись корисними справами — гуманітарною допомогою для наших військових. Не вважаю за потрібне робити піар у такий важкий час для нашої країни".

Ввечері 15 березня колишньому генеральному прокурору Руслану Рябошапці українські прикордонники відмовили у перетині кордону. Експосадовець пояснив у коментарі "Hromadske", що виїхати до Франції йому треба було терміново — для того, щоб допомогти хворій матері. Рябошапка повідомив, що перебував у Франції, коли отримав інформацію про можливий напад Росії. А напередодні війни повернувся до країни і опікувався гуманітарними питаннями.

Суспільне Закарпаття

 

17 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів