100 дітей приймуть у два чергові дитячі садочки у Берегівській громаді на Закарпатті

100 дітей приймуть у два чергові дитячі садочки у Берегівській громаді на Закарпатті
Два чергові дитячі садочки відкриють у Берегові з 7 квітня. У них зможуть розмістити 100 дошкільнят, — повідомили в Управлінні освіти та культури Берегівської міської ради на сторінці у Facebook.

 

Зокрема відкриють ЗДО №6 "Казка" та ЗДО №8 "Пом-пом". В Управлінні освіти Берегівської міськради зазначили: "У зв'язку з тим, що у воєнний час складно знайти безпечне місце для дітей під час повітряної тривоги, ми можемо розмістити лише 100 дітей віком від 3-х до 6-ти років".

Для реєстрації у чергові садочки потрібно: мати довідку з місця роботи та зателефонувати за номером телефону 0501895896.

Начальниця управління освіти Закарпатської ОВА Мар’яна Марусинець повідомила Суспільному: наразі розглядають можливість відкриття дитячих садочків й у інших громадах області.

"Усі заклади не будуть відкриті, лише ті, які більш-менш відповідають військово-цивільним умовам. До 7 квітня ми маємо отримати інформацію з усіх територіальних громад від керівників місцевих органів управління. Відкриватимуть садочки за умови, що керівники погоджують ці питання з районними військовими адміністраціями, головою ОВА, проведуть інструктажі з вихователями, керівниками закладів освіти, батьками і мають підготовлені приміщення", — повідомила Марусинець.

 

06 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів