У Закарпатті, на місці загоряння сухої трави, виявили тіло жінки

У Закарпатті, на місці загоряння сухої трави, виявили тіло жінки
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 2 квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено виїздів, із яких один – хибний.

 

Щодо обстановки з пожежами:

  • о 12:12 загорання напівпричепу до автомобіля Mercedes-Benz Actros за адресою: м. Мукачево, вул. Томаша Масарика. Пожежею пошкоджено колесо, пневмоподушку та бризговик. На гасіння залучались дві одиниці техніки 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
  • поступила заява про пожежу сухої трави яка виникла 23.03.2022 о 17: 00 за адресою: Рахівський район, Великобичківська ТГ, с. Водиця, вул. І.Франка. На місці пожежі було виявлено тіло громадянки 1947 року народження. Пожежею знищено суху траву на площі 0,9 Га. Підрозділи ДСНС не викликалися.
  • Некласифіковані надзвичайні події:
  • о 10:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від АТ «Закарпатгаз» про те, що в результаті підняття рівня води в р. Тересва пошкоджено дюнкерний перехід середнього тиску Ду 159 мм у с.Добрянське, Тячівського району. Без газопостачання залишились 628 споживачів. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи силами АТ «Закарпатгаз».
  • о 13: 51 надійшло повідомлення про ДТП за участю вантажного автомобіля DAF за адресою: Хустскький район, с. Іза, автодорога Р-21 Долина-Хуст. Для деблокування водія залучалось відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст на автомобілі САРМ –Л FORD.
  • о 18:30 групою піротехнічних робіт АРЗ СП вилучено та знищено один артилерійський снаряд 152 мм та два артилерійські снаряди 45 мм часів Другої світової війни, які було виявлено 31.03.2022 о 18:30 за адресою: Рахівський район, Ясінянська ТГ, с. Лазещина.

 

02 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів