Поліція Закарпаття припинила роботу чергового закладу, в якому надавали незаконні послуги грального бізнесу

Поліція Закарпаття припинила роботу чергового закладу, в якому надавали незаконні послуги грального бізнесу
Сьогодні, 31 березня, оперативники карного розшуку Головного управління поліції області припинили злочинну діяльність чергової ігротеки, цього разу в Ужгороді. Зловмисники, які організували діяльність закладу, замість того, щоб вести законний бізнес та сплачувати податки в державний бюджет для зміцнення економіки країни в час війни, вирішили збагатитися самостійно.

 

Так, підпільний гральний заклад функціонував на вулиці Легоцького в обласному центрі. На момент, коли до приміщення увійшли поліцейські, там перебувало двоє клієнтів – чоловіків. Їх обох вже доставлено до військкомату та вручено повістки. Також у закладі перебувала і адміністратор, яка розповіла, що працює там вже впродовж останніх двох тижнів. Всю комп’ютерну техніку, а це 22 одиниці, працівники поліції вилучили та передадуть Територіальній обороні Закарпаття. Саме приміщення також буде передано на потреби держави, щоб приносити користь, а не використовуватися в злочинних цілях.

Слідчі кваліфікували вказану подію за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Оперативники продовжують роботу для встановлення безпосередніх організаторів ігротеки.

Наголошуємо: на противагу думці зловмисників про те, що через навантаженість у час війни поліцейські менше фокусують увагу на їх протиправній діяльності, працівники поліції в режимі 24/7 посилено несуть службу, щоб недопустити жодних проявів злочинності. Кожен, хто наважиться в період війни нажитися для власного збагачення, буде покараний відповідно до Закону. Адже безпека громадян та запобігання злочинам залишається пріоритетним напрямком діяльності кожного поліцейського.

Поліція Закарпатської області

Фото ілюстративне

 

31 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів