У Мукачеві виявили два гральні заклади: відвідувачам вручили повістки, майно вилучили для тероборони

У Мукачеві виявили два гральні заклади: відвідувачам вручили повістки, майно вилучили для тероборони
Два гральні заклади викрили поліцейські у Мукачеві. Усе їх майно передадуть на потреби держави, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, сталося це 30 березня. Один із гральних закладів замаскували під кав’ярню. Він працював на вулиці Габермана. Інший — у мікрорайоні Росвигово.

"Загалом за азартними іграми оперативники застали 6 гравців — всі чоловіки. Їх опитали і одразу ж доставили до військкомату, де їм вручили повістки", — розповіла речниця.

Готівку і 72 одиниці техніки, які були у двох гральних закладах, слідчі вилучили. Все обладнання мають передати на потреби Територіальної оборони Закарпаття.

"Щодо самих приміщень, в яких функціонували ігротеки, наразі вирішується питання щодо передачі їх під склади для розміщення гуманітарної допомоги, яку видають громадянам, що вимушено переїхали до області з «гарячих точок» України", — додала речниця.

За цим фактом поліцейські вже внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі правоохоронці встановлюють причетних до організації грального бізнесу. Винним за це загрожує штраф до 680 тисяч гривень.

Суспільне Закарпаття

 

31 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів