До уваги водіїв: В усіх регіонах України заборонили використовувати відеореєстратори

До уваги водіїв: В усіх регіонах України заборонили використовувати відеореєстратори
Щоб уникнути розголошення інформації, яка може допомогти противнику дізнатися про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони, водіям заборонено використовувати відеореєстратори, повідомляє Українська правда.

 

Це все здійснюється в рамках кампанії убезпечення даних про дії українських військових, сил територіальної оборони тощо. Застереження діє для всіх регіонів України.

Воно стосується реєстраторів в авто та мото транспорті. Заборонено фото, відеозйомку доріг загального користування, об'єктів загального призначення, об'єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони.

Пряма мова Сеника: "Зміст даного застереження дуже важливий для усіх регіонів, а передусім тих, де йдуть бойові дії. Це рішення військового командування доведено до представників військових адміністрацій, вони мають наголошувати на цьому для громадськості".

Що передувало: Командування Збройних сил України звернулося до медіаспільноти з проханням максимально обмежити висвітлення персональних даних, світлин, що містять обличчя офіцерського складу (командирів підрозділів), геолокаційної, візуальної, адресної прив’язки до місць виконання ними завдань.

 

21 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів