Засідання виконкому Ужгородської міськради: що розглянуто та погоджено?

Засідання виконкому Ужгородської міськради: що розглянуто та погоджено?
Перед початком чергового засідання виконкому Ужгородський міський голова Богдан Андріїв повідомив про те, що напередодні Верховний головнокомандувач підписав наказ про призов резервістів, який набув чинності сьогодні, 23 лютого з 00:00. Богдан Євстафійович наголосив на проведенні всієї необхідної роботи з військовослужбовцями резерву, зокрема на роботі медичної комісії у центрі комплектування та соціальної підтримки (колишній військкомат).

 

Члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного. В Ужгородській міській раді продовжують звітувати про роботу структурних підрозділів. Зокрема, сьогодні, представили  звіти про роботу за 2021 рік служби персоналу та спецроботи;  відділу реєстрації місця проживання; загального відділу; відділу роботи із зверненнями громадян.

Узяли до відома також інформацію про стан кадрової роботи в міській раді та виконавчих органах ради, звіти про виконання понад десятка цільових програм за ІІ півріччя 2021 року у сфері охорони здоров'я, а також звіти про виконання понад 10 цільових програм за 2021 року у сфері соціального захисту населення.

Також ліміти на споживання енергоносіїв затвердили сьогодні на засіданні виконкому міськради Ужгорода для комунальних некомерційних підприємствах міста, а також для департаменту соціальної політики, Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Ужгородського міського центру соціальних служб департаменту соціальної політики.

Також На офіційному сайті Ужгородської міської ради розміщено оголошення про оприлюднення регуляторного акта «Про Порядок встановлення, обліку, утримання та демонтажу інформаційних і меморіальних таблиць у м. Ужгороді». Детальніше – за посиланням https://cutt.ly/6PFSsoS.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів