Де і як купити житло, переїжджаючи до Києва

Де і як купити житло, переїжджаючи до Києва
Більшість людей, які живуть у маленьких містечках чи селах, прагнуть переїхати у столицю або хоча б раз в житті задумувались над цим. Проте одного бажання не досить, варто продумати як його реалізувати. Постає безліч питань: як вигідно купити житло, який район обрати, як вибрати надійного забудовника тощо.

 

Переваги переїзду до Києва

Київ – велике місто, тож важливо знайти себе та своє місце у ньому. Тут прагнуть жити, бо:

  • Київ – місто можливостей. Сьогодні у ньому можна знайти найрізноманітніші види професій та вакансій. Тут ви дійсно можете забезпечити собі гідний рівень життя.
  • Розвинена інфраструктура. Якщо говорити про вибір місця для життя, то практично кожна сучасна новобудова має на першому поверсі комерційні приміщення під магазини, салони, спортивні клуби, медичні заклади чи кабінети, аптеки, центри розвитку дітей, школи та дитячі садки тощо. Тож всі необхідні товари та послуги будуть поруч. Важливо також звернути уваги на озеленення району загалом та ЖК. В ідеалі, аби поруч був парк чи ліс, де ви могли б відпочити з родиною чи друзями на свіжому повітрі. Комплекси, які ідеально підходять під ці критерії знаходиться за містом, тож якщо ви розглядаєте таку локацію та хочете купити квартиру в Ірпені – рекомендуємо звернути уваги на ЖК від БГ Синергія.
  • Великий вибір квартир з різноманітними плануваннями на ринку первинної нерухомості. Сьогодні забудовники пропонують квартири з гардеробними, лоджіями, балконами, технічними кімнатами, дворівневі квартири тощо.

Як вибрати ідеальне житло

Одна з головних проблем переїзду до іншого міста – пошук «тієї самої» квартири. Нерухомість варто підбирати під ваші особисті критерії:

  • Якщо ви працюєте вдома – варто розглядати розвинені райони Києва, де хороша інфраструктура. Аби за продуктами вам не довелося їхати в інший кінець міста. Для родини з дітьми рекомендуємо зупинитися на озеленених районах міста, з великою кількістю парків та скверів.
  • Для активних людей підійдуть центральні райони, щоб за короткий відрізок часу ви могли дістатися до бажаної локації.

Як купити квартиру у новобудові

Під час карантину люди почали все частіше задумуватись про переїзд за місто – ближче до природи. Однією із основних причин є – ціна на квартири у пригороді. На сайті Синергія Ірпінь ви можете ознайомитися з вартістю квартир та переконатися, що сучасне житло у пригороді доступне всім.

Ціни на житлову нерухомість досить високі. Якщо до переїзду ви готувалися певний час та мали зможу накопичити на повну оплату – рекомендуємо так і придбати квартиру. Часто забудовники дають знижки при 100% оплаті, тож ви можете трішки зекономити грошей на ремонт. Якщо у вас немає всієї суми відразу, то можете скористатися такими послугами, як: на кредитування, розстрочка від забудовника, відстрочка. Всі вони мають свої особливості та умови. Підібрати ідеальний для вас варіант може допомогти наш менеджер у Відділах продажів.

 

23 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів