В Ужгороді презентують альманах яскравої літератури “Імбир”

В Ужгороді презентують альманах яскравої літератури “Імбир”
10 лютого о 17:00 у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка (пр.Свободи, 16) відбудеться презентація альманаху яскравої літератури „Імбир”.

 

Це альманах, другий із серії яскравої літератури, яку видає літературна агенція “Зілля” – Василь Кузан і Таня П’янкова. Під цією обкладинкою зібрані кращі поетичні твори ХХІ століття українських авторів – чоловіків. Книга стане настільною не тільки для любителів поезії, але і для професіоналів, які прагнуть пізнати все розмаїття української лірики. А тут можна насолодитися і творами Василя Махна (США), і Тараса Федюка (Одеса), і Василя Герасим’юка (Київ), і Анатолія Кичинського (Херсон), і Ігоря Павлюка (Львів), і багатьох інших визнаних майстрів слова.

Відрадно, що серед авторів є і наші земляки: Василь Густі, Петро Мідянка, Василь Кухта та інші. Модеруватиме зустріч письменник, голова закарпатського осередку НСПУ Василь Кузан.

Увага!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1240 від 24.11.2021 року “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 і від 29 червня 2021 р. 677” з 6 грудня 2021 року бібліотека обслуговуватиме виключно користувачів, які мають довідку або сертифікат вакцинації, ПЛР тест або довідку про одужання від COVID 19.

КЗ “Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка” Закарпатської обласної ради

 

 

07 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів