За умисне вбивство на Мукачівщині судитимуть місцевого жителя

За умисне вбивство на Мукачівщині судитимуть місцевого жителя
Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця району за фактом умисного вбивства товариша (ч. 1 ст. 115 КК України).

 

Подія, про яку йдеться, трапилася у липні минулого року в с. Нове Давидково на Мукачівщині. За даними слідства, між чоловіками виникла раптова суперечка, що перейшла в бійку. Після цього закарпатець схопив кухонний ніж і вдарив потерпілого у грудну клітку. Від поранення у чоловіка розпочалась гостра кровотеча, він ще встиг вибігти до сусіднього подвір’я з криками про допомогу, однак вже за деякий час помер. Намагаючись приховати сліди злочину, обвинувачений викинув знаряддя злочину на город біля одного з будинків у селі.

Обвинувальний акт для подальшого розгляду скеровано до Мукачівського міськрайонного суду. За умисне вбивство законодавством передбачене позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Закарпатська обласна прокуратура

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів