Prozorro — публічні закупівлі, що дійсно прозорі

Prozorro — публічні закупівлі, що дійсно прозорі

 

Публічні закупівлі — істотне для багатьох компаній джерело прибутку. В свою чергу для держави — це спосіб отримати надійні товари. Якщо раніше цей процесс був досить складним і непрозорим, то зараз все змінилося завдяки відкритим майданчикам. Вони дозволяють постачальникам розмістити свої дані у публічному доступі, а замовники можуть опублікувати свої тендери. Один з таких майданчиків — prozorro, що створив всі умови для вигідної взаємодії замовника та виконавців тендерів.

Докладно про переваги системи Prozorro

Кожен «юзер» сервісу може користуватися наступними перевагами сервісу:

Prozorro Market

Це електронний каталог, в якому представлена детальна інформація для замовників. Вони можуть обрати постачальника, що задовольнить їх потребу у товарі. Щоб потрапити на майданчик https://zakupki.com.ua/, постачальнику достатньо пройти одноразову кваліфікацію.

Підтримка професійних юристів

Сервіс має власний юридичний відділ, що дозволяє вирішувати навіть складні питання. Звернутися до нього можна у будь-який момент та абсолютно безкоштовно.

Аналітика ринку

Prozorro вивчає поведінку замовників та конкурентів, аналізуючи дані з минулих закупівель та торгів. Цю інформацію можна використати, щоб уникнути неприємних ситуацій. Отримуючи доступ до аналітичних систем сервісу клієнти можуть значно знизити ризики та розширювати свій бізнес.

Освітня екосистема

Кожен тиждень майданчик проводить серію вебінарів, викладає освітні статті та публікації. Всі ці матеріали допомагають користувачам бути в курсі подій та підвищувати свій рівень у публічних закупівлях.

Допомога менеджера

Клієнти отримують доступ до цілодобової підтримки, що працює без вихідних та навіть у свята. Персональний менеджер допоможе вирішити всі питання та повністю візьме на себе виконання бюрократичних процедур.

Як знайти потрібний тендер на Prozorro?

Щоб отримати необхідні товари та послуги, держава проводить тендери. Вони зручно розсортовані за категоріями та підкатегоріями на сайті сервісу. Завдяки фільтрам та швидким посиланням постачальники можуть швидко знайти відкриті замовлення у потрібній галузі.

Усього на сайті можна знайти 18 категорій, всередині яких тендери розбиті за більш детальними підкатегоріями. Серед них:

  • будівництво;
  • медицина;
  • харчування;
  • нафтопродукти;
  • транспорт;
  • та багато інших.

Після переходу до потрібної категорії відкриється перелік тендерів, кожен з яких матиме відповідний статус. Відсортувати список можна за багатьма критеріями, серед яких: галузь, статус, регіон, дата та ін.

Щоб отримати додаткову інформацію, можна відвідати базу знань майданчику, перейшовши за посиланням у головному меню. Ще одна можливість поповнити скарбничку знань — відвідати семінар або вебінар. Користуючись сервісом Prozorro, кожен замовник та постачальник отримує можливості швидко отримати необхідний товар або знайти вигідний тендер. Все це — легко та прозоро!

 

25 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів