На Закарпатті провели обшуки у помешканні фігуранта справи щодо підробки COVID-сертифікатів (ФОТО)

На Закарпатті провели обшуки у помешканні фігуранта справи щодо підробки COVID-сертифікатів (ФОТО)
Обшуки пройшли у помешканні 53-річного жителя села Теково Берегівського району Закарпатської області.

 

Чоловіка підозрюють у причетності до виготовлення підроблених міжнародних сертифікатів про вакцинацію. Він є фігурантом досудового розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Слідчі дії проводили співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно з співробітниками Берегівського районного відділу поліції за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури.

У результаті проведених заходів правоохоронці виявили та вилучили 2 ноутбуки, 2 принтери та папір, які могли використовуватися для виготовлення фальшивих сертифікатів.

Також вилучили 8 мобільних телефонів та кілька sim-карток різних мобільних операторів, які могли використовуватися для протиправної діяльності.

Розслідування триває. У випадку доведення вини закарпатця, йому загрожує покарання у вигляді штрафу до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Варто зауважити, що тільки за останній місяць прикордонники Мукачівського загону виявили в пунктах пропуску через державний кордон 15 фальшивих сертифікатів, повідомили у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів