ЦНАП Ужгородської міськради працює над розширенням спектру адмінпослуг

ЦНАП Ужгородської міськради працює над розширенням спектру адмінпослуг
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні зустрівся із заступником голови Закарпатської облдержадміністрації Олександром Пацканом та начальником головного сервісного центру МВС України Євгеном Мойсеєнком. Обговорили потенціал цифровізації у наданні адміністративних послуг та послуг головного сервісного центру МВС.

 

Зокрема, йшлося про впровадження в ЦНАПі Ужгородської міської ради послуг з обміну посвідчення водія (без складання іспитів); видачі нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого; державної реєстрації нового транспортного засобу (без огляду); перереєстрації транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання тощо.

У жовтні 2019 року було укладене узгоджене рішення між виконавчим комітетом Ужгородської та Головним сервісним центром МВС про наміри у наданні таких адміністративних послуг. Посадовці ознайомилися також із роботою Центру надання адміністративних послуг міськради, директорка ЦНАПу Жанна Павлув повідомила, що наразі адміністратори надають 218 адмінпослуг, до кінця року планують, що їх буде 276.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів