Відпочинок на курортах Закарпаття в санаторії "Квітка Полонини" та інших здравницях - гарантія якісного оздоровлення організму

Відпочинок на курортах Закарпаття в санаторії "Квітка Полонини" та інших здравницях - гарантія якісного оздоровлення організму

 

Квітка Полонини санаторій з багатим потенціалом як щодо комфортного відпочинку, так і щодо лікувально-оздоровчих послуг. У стінах цієї здравниці працюють висококваліфіковані лікарі, а також є сучасне обладнання, що дозволяє проводити унікальні лікувальні процедури. Спеціалізацією санаторію “Квітка Полонини” є боротьба з захворюваннями нирок, органів шлунково-кишкового тракту, серця і судин, структур опорно-рухового апарату, а також сечостатевої системи у чоловіків та жінок.

Висока ефективність лікувальних програм у стінах здравниці “Квітка Полонини” досягається завдяки індивідуальному підходу, а також використанню природних ресурсів Закарпаття. Наприклад, в санаторії є озокеритове відділення, проводяться процедури із застосуванням кріосауни, пацієнти відвідують сольову печеру тощо.

Крім того, кожному постояльцю пропонують комфортабельні номери з сучасним інтер'єром, укомплектовані всім необхідним. А щоб ваш відпочинок не був нудним, в оздоровниці розроблена продумана інфраструктура:

  • тренажерний зал;
  • великий басейн, що працює в будь-яку пору року;
  • взимку постояльців чекає гірськолижний спорт;
  • жінки будуть раді наявності косметологічного кабінету;
  • чоловіки із задоволенням розслабляються на риболовлі та інше.

Санаторій "Теплиця" - відпочинок та оздоровлення

Ще одним чудовим місцем для відпочинку, де ви зможете відволіктися від галасу міста та зайнятися оздоровленням власного організму є санаторій “Теплиця" - https://zahid.travel/ua/sanatorij-teplitsa/. Це бальнеолікарня, де кожного постояльця чекає м'який та привітний клімат, унікальна природа Карпатських гір та лісів, а також цілющі дари природи, в числі яких мінеральні води та термальні джерела.

Здравниця “Теплиця" - це також комфорт та затишок, які забезпечуються кваліфікованим персоналом, оздобленням номерів, доглянутою навколишньою територією. Високий лікувально-оздоровчий потенціал досягається завдяки досвіду тутешніх лікарів та наявності сучасного обладнання.

Напрямок роботи санаторію - загальна терапія при широкому спектрі захворювань. Для допомоги пацієнтам тут застосовуються спеціально розроблені програми лікування, які включають:

  • ароматерапію;
  • використання мінеральних вод;
  • бальнеолікарню;
  • фітотерапію;
  • терренкур;
  • ЛФК та інше.

Не менш вагомим плюсом стане розвинена інфраструктура, завдяки якій вам не доведеться нудьгувати під час відпочинку. Постояльцям доступні хамам, критий басейн, сауни, тенісний корт, СПА-салон, косметологічний кабінет, різноманітні спортивні ігри, кінозал та багато іншого.

Переваги відпочинку на курортах Закарпаття

У санаторіях Закарпаття (https://zahid.travel/ua/zakarpatye/) процес лікування тісно пов'язаний з оздоровленням організму і приносить виключно позитивні емоції завдяки одночасному впливу декількох факторів:

  • Атмосфера - ви приїжджаєте в тихе місце з приголомшливою природою. Гірські пейзажі, найчистіше лісове повітря, можливість абстрагуватися від галасу мегаполісів та якісне обслуговування дозволять повністю розслабитися та зарядитися позитивною енергією.
  • Мінеральні води, які благотворно впливають на організм і застосовуються для підвищення ефективності лікування цілого спектру захворювань. Тутешні мінеральні води видобуваються з природних джерел та володіють неповторним хімічним складом.
  • Термальні джерела – ще один природний ресурс, унікальність якого полягає в неповторному наборі мікроелементів, які посилено впливають на організм завдяки підвищеній температурі води. Термальні ванни активно використовуються в лікуванні безлічі захворювань, з їх використанням на курортах Закарпаття здійснюються спеціалізовані процедури.

Таким чином, відпочинок в Закарпатті не тільки несе користь здоров'ю, тут ви зможете зарядитися енергією та пізнати, що таке якісний сервіс.

 

25 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів