Закарпатські поліцейські затримали небезпечного грабіжника, який перебував у міжнародному розшуку

В Ужгороді поліцейські затримали громадянина Угорщини, який розшукувався Інтерполом за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину. Вирішується питання про поміщення фігуранта до ізолятора тимчасового тримання та обрання йому запобіжного заходу.

 

Нещодавно поліцейські Закарпаття отримали оперативну інформацію про те, що у області може переховуватися зловмисник, який розшукується Інтерполом.  За інформацією від іноземних колег 58-річний чоловік підозрюється у скоєнні озброєного пограбування та грабежу на території Угорщини. 

У результаті оперативних заходів поліцейські Закарпаття  спільно з працівниками Міграційної служби області з’ясували, що переховується зловмисник в Ужгороді. 

Саме за місцем його теперішнього мешкання в обласному центрі Закарпаття сьогодні, 3 листопада, зловмисника і затримали працівники сектору міжнародного поліцейського співробітництва спільно з оперативниками Управління карного розшуку Закарпаття. 

Наразі вирішується питання про затримання розшукуваного у порядку статті 208 КПК України, а також щодо обрання фігурантові запобіжного заходу та подальшу його екстрадицію до країни-ініціатора розшуку. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів