Закарпатці про податковий борг можуть дізнатися дистанційно

Закарпатці про податковий борг можуть дізнатися дистанційно
Актуальна інформація для платників податків від обласних податківців.

 

Фахівці Головного управління ДПС у Закарпатській області інформують, що на офіційному сайті Державної податкової служби України оприлюднюється інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг (із зазначенням керівників таких суб’єктів господарювання та сум податкового боргу у розрізі платежів та територіальних податкових органів) (https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/296361.html).

Крім того, на офіційному вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Для отримання необхідної інформації потрібно скористатися посиланням: https://tax.gov.ua/businesspartner.

Для перевірки надійності ділового партнера щодо сумлінності у сплаті податків, достатньо ввести відому інформацію в одне з полів або в обидва поля і система здійснить пошук у базах даних, доступних для публічного використання та повідомить про результати пошуку з зазначенням інформації щодо відсутності або наявності боргу у платника податків.

У полі «Податковий номер» вказується код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків/серія та/або номер паспорта (для фізичних осіб – платників податків, які мають відмітку у паспорті про право здійснювати платежі за серією та/або номером паспорта).

У полі «Найменування/прізвище, ім’я, по батькові платника податків» зазначається повністю точна назва платника податків.

Оновлення інформації на вебпорталі ДПС щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (про наявність заборгованості) відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

Крім того, меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету надає платнику податків з використанням кваліфікованого електронного підпису доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів.

Нагадуємо, що спілкуватися з Податковою службою та отримувати більше цікавої інформації можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot, на сторінках у мережі Facebook – https://www.facebook.com/TaxUkraine (сторінка ДПС України) та https://www.facebook.com/tax.zakarpatia (ДПС у Закарпатській області), а також на телеграм-каналі ДПС – https://t.me/tax_gov_ua.

ДПС у Закарпатській області

 

03 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів