"Ужгород" поступається на виїзді "Прикарпаттю"

"Ужгород" поступається на виїзді "Прикарпаттю"
“Ужгородці” поступаються у виїзному поєдинку 16 туру Першої ліги проти “Прикарпаття”. Закарпатська команда відкрила рахунок у матчі, однак не зуміла втримати перевагу. Підсумковий рахунок — 3:1.

 

Перший небезпечний момент створили господарі 3 хвилині: дальній удар метрів з 20-ти — повз ворота. На 4 хвилині відповідь “Ужгорода”, однак удар з 18 метрів заблокували захисники. На 13 хвилині небезпечний прохід Назарія Воробчака завершився ударом з-за меж штрафного майданчика — поруч зі стійкою. З дальнім ударом футболіста “Прикарпаття” впорався Михайло Готра на 15 хвилині, добивання від Романа Барчука і м’яч у воротах, але взяття воріт скасовано через положення поза грою.

На 18 хвилині закарпатська команда вийшла вперед. Перший небезпечний момент ‘Ужгорода” завершився голом. Віктор Хомченко зумів зачепитися за м’яч після довгої передачі Володимира Дурана, продавив захисника та відправив м’яч у ворота — 0:1. На 24 хвилині небезпечного удару по воротах гостей завдав Іван Сондей — повз ворота. Вихід тет-а-тет на 33 хвилині Ростислава Волошиновича нейтралізує кіпер “Ужгорода” Михайло Готра, вчасно скоротивши кут обстрілу.

Через хвилину — черговий сейв Михайла Готри після удару Романа Барчука з лівого кута штрафного майданчика. На 39 хвилині — дальній постріл Владислава Семотюка, але повз ворота. “Прикарпаття” вирівняло паритет на 44 хвилині. Після помилки захисника “Ужгорода” та ефектної передачі Василя Цюцюри Ростислав Волошинович підхопив м’яч та розстріляв ворота Михайла Готри — 1:1.

На 53 хвилині господарі забили ще раз: Ростислав Волошинович вдало зіграв на добиванні після удару Назарія Воробчака та вивів господарів уперед — 2:1. На 59 хвилині з дальнім ударом Миколи Гайдучика легко впорався воротар “Прикарпаття” Іван Піцан. 62 хвилина: після подачі з кутового грубо помилився на виході Іван Піцан, але автор першого голу в матчі Віктор Хомченко не зміг відправити м’яч фактично у порожні ворота. На 64 хвилині удар Вадима Ференцика з лівого кута штрафного майданчика — голкіпер на місці. На 71 хвилині “Прикарпаття” подвоює перевагу: після чудового розіграшу штрафного удару партнери вивели на ударну позицію Івана Сондея, який відзначився невідпорним пострілом — 3:1. На 74 хвилині Роман Барчук вивалився на ворота “Ужгорода” та пробив з гострого кута — поруч зі стійкою.

На 83 хвилині удар через себе завдав Владислав Семотюк, але повз ворота Михайла Готри. 86 хвилина — удар головою від Миколи Гайдучика пройшов вище воріт. У компенсований арбітром час Михайло Готра врятув “ужгородців” від розгрому після удару з близької відстані. У підсумку, поразка закарпатської команди з рахунком 3:1.

ФК "Ужгород"

 

 

31 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів