Обмін валют в Херсоні: як працює всеукраїнська мережа обмінних пунктів «обмінки»

Обмін валют в Херсоні: як працює всеукраїнська мережа обмінних пунктів «обмінки»

 

Обміняти валюту в Україні можна у відділеннях банків або в обмінних пунктах. Як відомо, в обмінному пункті курс валют зазвичай вигідніше. Щоб обміняти валюту, можна спочатку вивчити курси в різних пунктах обміну. 

Мережа пунктів обміну валюти «обмінки» від КИТ Груп пропонує компаніям і приватним клієнтам обмінювати валюту, а також користуватися іншими сервісами швидко і з вигідними тарифами. У компанії завжди вигідний валютний курс, дізнатися який можна за запитом « курс валют Херсон ». Послуги компанії включають:

Обмін валют

КІТ Груп пропонує вигідні курси обміну в Херсоні і інших містах. Скористатися послугами компанії можна за адресою вул. Ярослава Мудрого, 27 - в самому центрі міста. Компанія має ряд переваг в порівнянні з іншими постачальниками аналогічних послуг: 

  • цілодобова робота;
  • можливість забронювати курс на 1 годину; 
  • доставка великих сум; 
  • видача грошей в іншому місті і т.д. 

На відміну від більшості конкурентів в даному обмінному пункті можна обміняти не тільки популярні валюти (USD, EUR та RUB), але і безліч грошових знаків інших країн, включаючи рідкісні. 

У компанії не відмовлять в прийомі старих купюр з різними видами пошкоджень (обгорілі, потерті, порізані, пошкоджені водою, цвіллю, побутовим шляхом і ін.).

Курс долара Херсон завжди можна перевірити на сайті компанії https://obmenka.ks.ua/ .

Перекази по Україні

КІТ Груп допоможе конфіденційно і безпечно переказати кошти в будь-яке місто України (великі міста та обласні центри) за допомогою GlobalMoney і FLASHPAY за вигідним тарифом. Операція виконується швидко, без необхідності довго стояти в черзі або відкривати рахунок.

Прийом платежів

Компаніям, які продають товари або надають послуги, КИТ Груп готовий запропонувати зручний спосіб їх оплати з використанням відповідного способу зарахування платежу. Платежі можна здійснювати у всіх великих містах України без відкриття рахунку.

Охоронний супровід великих сум

Сьогодні не безпечно переміщатися з великими сумами грошей, а тим більше, проводити операції з готівковими коштами. У разі необхідності компанія може організувати супровід готівки розрахунків для своїх клієнтів. Також можлива доставка сум в будинок або офіс. Компанія гарантує конфіденційність і безпеку операції.

Для постійних клієнтів передбачені знижки. При сумі угоди від 500 USD КИТ Груп пропонує кращі оптові курси в місті. Обмінювати валюту, здійснювати перекази і приймати платежі за допомогою сервісу швидко, легко, надійно і вигідно.

 

25 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів