Замовляємо смачний обід у кафе, де в кожній страві ховається приз від Fatz's Diner та Yggdrasil Gaming

Замовляємо смачний обід у кафе, де в кожній страві ховається приз від Fatz's Diner та Yggdrasil Gaming

 

Ігри з ресторанною тематикою виходять не так часто, проте деякі компанії пропонують досить незвичайні сюжети. Один із таких був втілений у Fatz's Diner від Yggdrasil. Тут, користувачі зустрінуть кухаря-бегемота та кумедних клієнтів у вигляді інших представників дикої природи.

Антураж гри виглядає як типове американське придорожнє кафе швидкого харчування. При цьому, сітка включає барабани 5х5 та 40 способів виграшу. Додатково автомат має мінливу математичну модель з високою дисперсією і віддачею в межах 86 - 96%. Також, "Швидка вечеря" доступна в демо-версії, а разом з ним можна запустити інші тематичні ігри, наприклад, кекс грати безкоштовно, що забезпечить якісний ігровий досвід без реєстрації та вкладень.

Початкові вкладення тут варіюються від 0,20 до 40 жетонів на раунд. Однак завдяки вбудованим бонусам є шанс отримати максимальний джекпот у розмірі х9000. На додаток до цього, слот має привабливу графіку та опцію купівлі призових раундів.

Стандартні та бонусні зображення

Загалом, розробник забезпечив лише 12 символів, серед яких 9 звичайних та 3 спеціальних. Також, слот може випадково зібрати "Великі блоки", що складаються з ідентичних іконок у форматі 2х2 - 5х5. Але стандартні комбінації повинні включати від 3 до 5 таких знаків:

  • Банани, чорниці, суниці та м'ясо, х0.2 - х0.8;

  • Алігатор, х0.3 – х1;

  • Мавпа з максимальною віддачею х1.2;

  • Коза, х0.4 – х1.5;

  • Лев, від х0.5 до х2;

  • Шеф кухар Бегемот приносить х0.6, х1.5 чи х4 до ставки.

У якості унікальних іконок, тут представлено три малюнки. Це: Дикий (грам-пластинка), Скаттер (Бонус) та Респін. Дані зображення можуть відкрити доступ до вищих виграшів. Також Fatz's Diner можна включати на будь-яких цифрових пристроях, включаючи мобільний телефон.

 

Нюанси додаткових раундів “Швидкої вечері”

Однією з найважливіших опцій тут є Gigablox, яка взаємопов'язана з Expand & Respins. Так, будь-який звичайний раунд може випадково активувати широкий блок, у якому братиме участь від 4 до 15 іконок одночасно. Ця особливість легко допоможе збирати додаткові послідовності для збільшення банку.

Якщо на ігровому полі з'явиться позначка Expand & Respins, це запустить одне повторне обертання. Примітно, що це позначення може з'явитися в будь-якій області поля. А за умови отримання кількох таких символів, гравцеві дістанеться більше респінів і розширених іконок.

Додаткову вигоду дозволяє отримати тур з безкоштовними обертами. Вони стають доступними, коли гравець отримує від 5 і більше символів "Бонус" на екрані. Тут беруть участь Expand & Respins та нараховуються множники від х3. При цьому, кожен виграш Шеф-кухаря приносить +3 до значення коефіцієнта. І, щобільше, за випадання нових скаттерів, гра нараховує нові фріспіни.

І остання перевага даного азартного автомата – це можливість купівлі бонусу. Усього пропонується два варіанти: 10 – 30 фріспінів та 30 обертань з коефіцієнтом х9. Вартість даних пропозицій у першому випадку складає х100, а в другому – х600 від ставки.

 

 

17 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів