Богдан Блавацький прокоментував нічию ФК "Ужгород" з "Агробізнесом"

Богдан Блавацький прокоментував нічию ФК "Ужгород" з "Агробізнесом"
Виконувач обов’язків головного тренера “Ужгорода” Богдан Блавацький прокоментував поєдинок 12 туру Першої ліги проти “Агробізнеса”, у якому команди розійшлись миром (1:1).

 

“Це був матч аутсайдерів. “Агробізнес” був на одну сходинку вище. Ми знали. що буде запекла боротьба. Я трошки не вгадав із стартовим складом. Ми пропустили гол в роздягальню — в черговий раз у метушні після стандарту. Хоча до голу ми мали три гольові епізоди”, — сказав наставник.

“Дякую хлопцям за другу половину зустрічі. Це був найкращий тайм команди взагалі за ці 12 турів. Ми створили дуже багато моментів, зрівняли рахунок. Суддя міг призначити одинадцятиметровий за фол проти Віктора Хомченка. Хороший момент мав Василь Пиняшко після передачі Миколи Гайдучика: шкода, що такий досвідчений гравець не забив”, — розповів Богдан Блавацький.

“Агробізнес” двічі врятувала поперечка, досить багато сейвів зробив воротар. Але тішить те, що проявили вольові якості і не програли. Нашою грою ми показали всім, що гравці добре готові фізично і тактично розуміють установки, просто не вистачило в кінцівці трохи. Ми мусимо потрошки вийти з цієї ями. Зараз на футбольному полі є дисциплінований, згуртований колектив”, — підсумував тренер.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів