"Ужгород" - "Кремінь": прев`ю матчу

"Ужгород" - "Кремінь": прев`ю матчу
У поєдинку 11 туру Першої ліги закарпатська команда вдома прийматиме “Кремінь” з Полтавщини.

 

Готовність команд

“Ужгородці” з двома заліковими балами йдуть на останній сходинці у турнірній таблиці Першої ліги. Оптимізму додає останній результат команди — нічия 0:0 на виїзді проти “Гірника-Спорт”.

Натомість кременчуцький клуб йде на 11 позиції у чемпіонаті. Заліковий доробок — 12 очок. Протягом серпня — вересня команда видала переможну трьохматчеву серію: здолала “Гірник-Спорт”, “Олімпік” та “Агробізнес”. У останньому поєдинку “Кремінь” вдома мінімально поступився “Альянсу” — 0:1. До старту чемпіонату команда з Полтавщини готувалася вдома: провела кілька спарингів та оновила склад.

Суперник

Футбольний клуб “Кремінь” заснували у 1959. Колишні назви — “Торпедо”, “Дніпро”. Команда виступала у чемпіонатах СРСР, згодом провела 6 сезонів у чемпіонатах України (з 1992 до 1997). Потім брала участь у чемпіонатах Першої та Другої ліг. “Кремінь” двічі розформовували — у 1970 та 2001 роках.

Це вже третій поспіль сезон у Першій лізі для кременчуцького клубу. За підсумками минулого чемпіонату команда посіла

Ф15 сходинку і повинна була вилітати в Другу лігу. Однак продовжила виступи через пертурбації в УПЛ (“Олімпік” понизився у класі не за спортивним принципом, “Минай” залишився у Прем’єр-лізі, хоча мав вилітати). Між собою “Ужгород” та “Кремінь” ще не зустрічалися.

Матч

Поєдинок 11 туру “Ужгород” — “Кремінь” обслуговуватиме арбітр Віталій Маляр з Хмельницького. Йому асистуватимуть Павло Почепецький з Дніпра та Кирило Хіміченко з Київської області. Спостерігач арбітражу — Андрій Валенко з Львова.

Матч відбудеться у суботу, 2 жовтня, на стадіоні “Авангард”. Початок поєдинку о 13:15. Трансляцію здійснюватиме офіційний мовник чемпіонату — телеканал “Футбол 1/2/3”. Поєдинок покажуть наживо на YouTube-каналі “Перша ліга”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів