Закарпатські поліцейські вдруге здобули першість на змаганнях «Strong Race»

Закарпатські поліцейські вдруге здобули першість на змаганнях «Strong Race»
Бійці Роти поліції особливого призначення вибороли золотий кубок на змаганнях, що проходили цими вихідними у Виноградові. Результат, який продемонстрували поліцейські, став найкращим у командній таблиці.

 

Протягом вихідних – 25 та 26 вересня – в урочищі Виннички, що неподалік Виноградова, у витривалості змагалися поціновувачі активного дозвілля. У командних змаганнях, що проходили у неділю, участь взяли і спецпризначенці поліції Закарпаття.

Забіг «Strong Race», під час якого учасники мали змогу продемонструвати, на що здатні, проходив у гірській місцевості.

Загальна дистанція змагань складала 10 кілометрів і включала в себе біг з перешкодами, кидання спису, віджимання, сплав річкою на човні, випробування у вигляді перенесення мішків по 20 кг кожен, транспортування величезної колоди, переправи через триметрову стіну та пірнання через перешкоди.

Організатори потурбувалися, аби змагання були цікавими, а їх учасники могли сповна проявити свої фізичні здібності. Це додало забігові ще більше видовищності та азарту. У запеклому протистоянні першість на «Strong Race-2021» вдруге здобули працівники Роти поліції особливого призначення Закарпаття.

Спецпризначенці першими подолали усі перешкоди та дісталися фінішної прямої найшвидше. Їх результат вкотре засвідчив, що нашим поліцейським під силу будь-які випробування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

28 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів