"Ужгород" у товариському матчі перемагає "Медею"

"Ужгород" у товариському матчі перемагає "Медею"
“Ужгородці” у ході підготовки до матчу Першої ліги проти “Ниви” провели спаринг-матч. Закарпатська команда зустрілась проти представника обласного чемпіонату — “Медеї” — на стадіоні “Автомобіліст” (за годину до початку матчу стало відомо, що доведеться зіграти там, а не на “Авангарді”). “Ужгородці” здобули мінімальну перемогу.

 

На 13 хвилині закарпатська команда відкрила рахунок у матчі: Миколу Гайдучика вивели на перспективну позицію для удару — 1:0. Через кілька хвилин підопічні Богдана Блавацького могли подвоїти перевагу: Віктор Ряшко пробивав після розіграного кутового — поперечка. У наступній же атаці “Медея” відновила паритет: контратаку завершив реалізованим виходом сам на сам Руслан Соскида — 1:1. Пізніше нападник “Медеї” мав нагоду оформити дубль, проте не зумів переграти Михайла Готру, а під час добивання Юліана Козуба арбітр зафіксував офсайд.

Кіпер “Ужгорода” врятував ще в одному епізоді: після удару головою від Івана Капустея. У другому таймі близьким до голу був Костянтин Багрій, який пробивав з-за меж штрафної з позиції правого інсайду — вище воріт. Ще один хороший шанс не реалізував вже наприкінці матчу Віктор Хомченко, який влучив у поперечку. Проте “ужгородці” таки забили під завершення поєдинку: комбінацію завершив точним ударом низом Микола Гайдучик — 2:1.

“Медея” могла зрівняти рахунок, але спроба перекинути голкіпера виявилась неточною. У підсумку, мінімальна перемога. Уже у понеділок, 20 вересня, “Ужгород” зіграє проти тернопільської “Ниви”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів