На Закарпатті на українсько-словацькому кордоні затримали громадянина Польщі

На Закарпатті на українсько-словацькому кордоні затримали громадянина Польщі
Громадянина Польщі, який намагався в обхід пунктів пропуску пробратися на територію нашої держави, затримали учора ввечері прикордонники Чопського загону.

 

Отримавши інформацію про рух невідомого зі Словаччини в Україну, прикордонники перекрили ділянку додатковими нарядами та залучили оперативних співробітників. Правопорушника затримали одразу після того, як він перетнув кордон. 39-річний чоловік мав при собі закордонний паспорт громадянина Польщі.

У ході перевірочних заходів прикордонники встановили, що затриманий уже не вперше намагається незаконно потрапити на терени нашої держави. Всупереч винесеному компетентними органами рішенню про заборону в’їзду в Україну, настирливий чоловік не полишав свого протиправного наміру. На початку цього року прикордонники Чопського загону затримували його за аналогічне правопорушення.

З метою з'ясування всіх обставин справи, іноземця доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконний перетин державного кордону та за невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну. Рішення у справі прийматиме суд.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів