В Ужгороді відкрили скейт-майданчик (ФОТО)

В Ужгороді відкрили скейт-майданчик (ФОТО)
Cкейт-майданчик – ще один подарунок до Дня Ужгорода. Конструкцію для занять екстремальним спортом відкрили сьогодні на площі Богдана Хмельницького. В урочистому відкритті взяли участь міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Василь Гомонай, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, депутатка міської ради Алла Чернобук, один із авторів проєкту Роман Антонов.

 

Ужгородські скейтери, райдери, скутеристи, загалом молодь, яка займається екстремальними видами спорту, зможе відтепер перейти із громадських місць на спеціально облаштований майданчик із належними  умовами для катання, тренування та удосконалення навичок.

Зробили майданчик, як і баскетбольний, який відкрили напередодні, у рамках Бюджету громадської ініціативи. Вартість – понад 1,6 мільйона гривень, проєкт відповідає сучасним європейським тенденціям щодо облаштування скейтмайданчиків, покриття – високоміцне, армобетонне, в основі його просторової організації, на центральній осі – «фанбокс» із напівпірамідою, з різних боків – конструкції для розгону та виконання трюків на скейтбордах або інших знаряддях для екстремального спорту.

Автор проєкту запевняє, що скейтбординг дуже корисний для здоров’я, він ефективніший, ніж кардіотренування, допомагає розвивати координацію та запобігає плоскостопості, що особливо актуально для міських жителів та сучасної молоді, яка зазвичай проводить час за ґаджетами.

Під час відкриття конструкцію випробували чимало любителів екстремальних видів спорту.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів