На Закарпатті за добу сталися дві смертельні аварії (ФОТО)

На Закарпатті за добу сталися дві смертельні аварії (ФОТО)
Слідчі поліції Великого Березного та Мукачева встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких загинули двоє осіб.

 

За фактами ДТП розпочато слідство.

Закарпатські поліцейські з’ясовують причини двох смертельних аварій, що трапилися за добу у області.

Так, близько 11:50 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про дорожньо-транспортну пригоду у селі Мирча, що неподалік селища Великий Березний. Прибувши за викликом слідчі поліції встановили, що 70-річний водій автомобіля «SEAT TOLEDO» рухаючись з міста Ужгород у напрямку Великого Березного виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем «RENAULT LOGAN», який керував 28-річний іноземець, який тимчасово проживає в селі Дубриничі.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 70-річний водій «SEAT TOLEDO», житель села Розтоцька Пастіль, отримав тяжкі тілесні ушкодження і помер дорогою до лікарні, а його 69-річну пасажирку госпіталізували до медзакаду з множинними травмами голови та грудної клітини.

До лікарні також госпіталізовано і водія  «RENAULT LOGAN» з переломами та забоєм поперекового відділу хребта.

Транспортні засоби учасників аварії вилучені та поміщені на арештмайданчик відділення поліції

Інша смертельна аварія трапилася уже увечері 10 вересня. Повідомлення про ДТП неподалік Мукачева надійшло до поліції від медиків близько 23:55.

За викликом оперативно виїхали поліцейські, які встановили, що під час руху вулицею Берегівська-об’їзна, 39-річний житель Черкаської області, керуючи вантажівкою «MAN», не встиг вчасно зреагувати та здійснив наїзд на пішохода, який рухався по узбіччю дороги та раптово вийшов на проїзну частину. Від отриманих травм 54-річний житель села Павшино помер на місці аварії. 

Водія вантажівки освідчили. Чоловік за кермом перебував тверезий.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі Головного управління поліції Закарпаття відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Для встановлення об’єктивних обставин аварій поліцейські призначать необхідні експертизи. Слідство у справах триває.

Відділ комунікації поліціі Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

11 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів