У Мукачеві затримали групу неповнолітніх, які напали та пограбували перехожого

У Мукачеві затримали групу неповнолітніх, які напали та пограбували перехожого
На спецлінію “102” надійшов виклик про напад на 45-річного мукачівця на вулиці Томаша Масарика, під дорожнім мостом.

 

Зі слів потерпілого вдалося вияснити, що четверо хлопців побили його, силою відібравши велосипед і сумку з ноутбуком, шуруповертом та іншими особистими речами. За адресою негайно прибув наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції для з’ясування обставин.

Наряд поліції охорони оперативно спрацював та за кілька хвилин правоохоронці затримали причетних до злочину осіб на вулиці Богдана Хмельницького. У порушників вилучили викрадені речі та найближчим часом повернуть потерпілому.

Слідчі з’ясували, що четверо неповнолітніх нападників чітко спланували злочин: стежили за потерпілим і, коли той підійшов до менш людного місця, скоїли розбійний напад.

В поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Зараз вирішується питання щодо повідомлення всім чотирьом неповнолітнім про підозру у скоєнні тяжкого злочину та обрання на період розслідування запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті фігурантам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів