Не використали свої моменти: "Ужгород" поступається "Поліссю"

Не використали свої моменти: "Ужгород" поступається "Поліссю"
У 7-му турі Першої ліги закарпатська команда у рідних стінах не зуміла здобути позитивний результат: “ужгородці” нав’язали боротьбу “Поліссю”, проте поступилися з рахунком 0:2.

 

Перший гострий момент створили гості: на 13 хвилині Денис Янаков навішував у штрафний: вийшов навіть напівудар, з яким впорався Михайло Готра. На 15 хвилині вже відповіли “ужгородці”. Василь Пиняшко пробивав з-за меж штрафної, однак не влучив у площину воріт. Протягом першого тайму гравці обох команд не цуралися жорсткої гри: сміливо й відчайдушно йшли у зіткнення. На 37 хвилині підопічні Богдана Блавацького створиои ще один момент: атака правим краєм завершилась ударом від Василя Пиняшка після скидки партнера — кіпер впорався. На 39 хвилині пробивав вже Віктор Ряшко. Позиція була складна — гострий кут. Воротар відвів загрозу.

Через хвилину після навісу зі стандарту ударом через себе спробував фортуну Олександр Кобеляш, однак м’яч полетів повз ворота. У компенсований до першого тайму час Вадим Мердєєв небезпечно пробивав з позиції правого інсайду. Проте забракло точності. Друга половина зустрічі розпочалася з гострого удару злету від Андрія Власюка, однак, на щастя, м’яч пролетів вище воріт.

На 56 хвилині ще один небезпечний момент був у “Полісся”: Артем Козак пробивав з-за меж штрафної — вище. На 62 хвилині після обрізки “ужгородців” на власній половині поля суперник відкрив рахунок. Артема Козака вивели на перспективну позицію для удару метрів з 10 до воріт і гравець “Полісся” точно пробив у дальній кут. На 69 хвилині після навісної передачі Василь Пиняшко пробивав з гострого кута. Голкіпер Заурі Махарадзе зумів відбити. На 75 хвилині був вже дальній удар від Василя Грицука — мимо. А на 85 хвилині “Ужгород” залишився в меншості. На побачення з кіпером вивели Богдана Оринчака, той обіграв воротаря ще на підступах до штрафної і вже готовий був бити, однак футболіста “Полісся” збив Владислав Чушенко. Після удару зі штрафного м’яч зрикошетив від оборонця, проштовхнув у ворота Дмитро Шастал — 0:2. У компенсований час Василь Пиняшко бив зі стандарту. М’яч пролетів біля стійки. У підсумку, “Ужгород”, демонструючи непогану гру, знову поступається.

“Ужгород” — “Полісся” 0:2

Стадіон “Авангард”

Арбітр: Роман Блавацький

Гол: Артем Козак 62 хв, Дмитро Шастал 86 хв.

“Ужгород”: Михайло Готра, Владислав Чушенко, Олександр Кобеляш, Владислав Шкіндер, Олександр Савошко, Андрій Вискребенцев (Вадим Ференцик 84 хв), Віктор Ряшко (Микола Гайдучик 58 хв), Андрій Кохман (Дмитро Сартіна 46 хв), Вадим Мердєєв (Павло Тищук 54 хв), Василь Пиняшко, Віктор Хомченко (Володимир Дуран 69 хв)

На заміні: Вадим Ющишин, Олег Допілка, Стефан Федак, Вадим Ференцик, Сергій Машталір

Тренер: Богдан Блавацький

“Полісся”: Заурі Махарадзе, Андрій Власюк, Андрій Гітченко, Андрій Нестеров, Владислав Шаповал, Владислав Огіря, Артем Козак (Ігор Чайковський 69 хв), Денис Янаков (Дмитро Шастал 46 хв), Василь Грицук, Євген Морозко (Максим Андрущенко 72 хв), Юрій Коломоєць (Богдан Оринчак 83 хв)

На заміні: Антон Яшков, Сергій Швець, Максим Андрущенко, Олександр Глагола, Артем Тєрєхов, Бадрі Акубардія, Анатолій Тимофєєв

Тренер: Юрій Калитвинцев

Попередження: Вадим Мердєєв, Денис Янаков, Андрій Гітченко, Андрій Нестеров, Василь Пиняшко

Вилучення: Владислав Чушенко 85 хв.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів