70 першокласників в Ужгороді отримали сьогодні наплічники з усіма необхідними канцтоварами

70 першокласників в Ужгороді отримали сьогодні наплічники з усіма необхідними канцтоварами
Шкільне приладдя придбали за кошти міського бюджету. Соціальну акцію «Перший портфелик» для дітей із багатодітних, малозабезпечених сімей, внутрішньо переміщених осіб та родин учасників АТО й ООС, а також із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-напівсиріт уже традиційно організував Ужгородський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

Діток пригостили і фруктами. які передали благодійники. Із початком нового навчального року дітей і батьків привітали міський голова Богдан Андріїв, його заступник Артем Погорєлов, секретар міської ради Арсен Мелкумян та начальниця управління освіти Наталія Мухомедьянова.

Міський голова побажав дітям, які вже за кілька днів стануть першокласниками, старанно вчитися, бути допитливими та дружними, завжди вірити у себе, любити своє місто, рідну країну. Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку за допомогу фермерському господарству «Коник» та небайдужим людям, які долучилися до соціальної акції.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів