Ужгородців вкотре закликають не утворювати стихійні сміттєзвалища

Ужгородців вкотре закликають не утворювати стихійні сміттєзвалища
Близько 2 млн грн з міського бюджету було витрачено на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ у 2020 році.

 

Нагадуємо, утворення стихійних сміттєзвалищ, складування обрізаного гілля з дерев, листя, відходів будівельних матеріалів та іншого сміття на територіях загального користування, зокрема на узбіччях доріг, біля власних домогосподарств, підприємств, установ, організацій суворо заборонено! За порушення правил благоустрою передбачена адмінвідповідальність – штраф.

Також заборонено викидати, залишати будівельні, великогабаритні відходи на території та біля контейнерного майданчика – прибрані майданчики за день-два перетворюються на стихійні звалища. Це – забруднює місто, робить його неохайним, а найгірше – забруднює довкілля, від якого залежить здоров’я кожного з нас.

Настійливе прохання: для вивезення негабаритного сміття користуйтеся послугами перевізників, які мають ліцензію на вивіз та утилізацію сміття. Інформацію про перевізників можна отримати у відділі благоустрою Ужгородської міської ради.

Якщо ж маєте інформацію про недобросовісних громадян, які викидають таке сміття, повідомляйте до управління муніципальної варти Ужгородської міської ради або ж оперативного чергового міськради за номерами (050) 990 5100 та 1567 (зі стаціонарних телефонів).

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів